Kandidatų skaičius šoktelėjo

Užimti savivaldybės valdomos įmonės UAB Ukmergės butų ūkio vadovo pareigas pretenduoja 9 asmenys.

Rajono savivaldybės administracijos Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Zina Kurmelienė sakė, kad tarp pretendentų – ir ukmergiškių, ir – ne, yra ir vyrų, ir moterų, ir vyresnių, ir jaunimo.

Konkurso rezultatai turėtų paaiškėti sausio 23 d. Tačiau iš karto laimėtojai neviešinami. Laukiama, kol savo sprendimą paskelbs atitinkamos tarnybos.

Taigi darbą naujasis direktorius Butų ūkyje pradės ne anksčiau kaip vasarį.

UAB Ukmergės butų ūkio direktoriaus kėdė laisva liko praėjusių metų vasarą, kai iš pareigų buvo atšauktas Giedrius Pocius, įmonei vadovavęs nuo 2015-ųjų.

Konkurso dalyvius vertins savivaldybės administracijos direktoriaus sudaryta komisija.

Net 8 kandidatai atsirado ir į Pabaisko seniūno kėdę. Šios seniūnijos seniūnas Gediminas Lapukas ją paliko pernai, kai priėmė sprendimą eiti žemės ūkio ministro patarėjo pareigas.

Seniūnas yra valstybės tarnautojas, tad šį konkursą organizuoja Valstybės tarnybos departamentas.

Jis informavo savivaldybę apie pretendentų skaičių ir pasiūlė skirti narius į vertinimo komisiją.

Pasak Z. Kurmelienės, konkursas vyks nuotoliniu būdu.

Toks didelis pretendentų skaičius į valstybės tarnautojo – seniūno – pareigas atrodo stebėtinai, nes dar prieš porą metų savivaldybė niekaip negalėjo surasti norinčių vadovauti seniūnijoms.

Tačiau, pasirodo, atsakymas yra – gerokai palengvėjo sąlygos užimti valstybės tarnautojo kėdę.

Pretendentui į seniūno postą nuo praėjusių metų nebereikia laikyti bendrųjų gebėjimų ir vadovavimo testų. Lieka tik pokalbis ir, žinoma, visi dokumentai, kuriuos būtina pateikti norint dalyvauti konkurse.

Sausio 24 dieną vyks konkursas į dviejų gimnazijų vadovų kėdes. Į Taujėnų gimnazijos direktoriaus postą kandidatuoja vienas asmuo, į Siesikų gimnazijos postą dokumentų nepateikė nė vienas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų